Kérdése van?Segítünk! Hívja az alábbi telefonszámot!+36-1/363-6559

Megoldások

Nincs találat, kérjük módosítson a szűrési feltételeken

Adatközpontok hűtése

Az adatközpontok általában fontos adatok tárolására szolgáló létesítmények, ahol biztosítani kell, hogy a számítógépek ne melegedjenek túl.

Ipari épületekhezHűtésEnergiaipar

Áruházi hűtés

Közepes hőmérsékletű hűtést alkalmaznak tejtermékek, friss húsok és csemegetermékek frissen tartásához a szupermarketek polcain, valamint raktározásához is.

Élelmiszer boltokSzupermarketekHűtésKereskedelemTurizmus

Élelmiszeripari hűtés

Élelmiszeripari felhasználás esetén, friss élelmiszerek csomagolórészlegeiben, nemcsak a feldolgozott anyagok, de a teljes környezet hőmérsékletét kontrol alatt kell tartani, különösképpen a feldolgozás helyén.

Élelmiszer boltokHűtőházaknakSzupermarketekHűtésÉlelmiszeriparKereskedelem

Felületkezelés

A felületkezelő eljárások során a munkadarab különféle fürdőkön halad keresztül, az előkészítést, öblítést, galvanizálást megvalósítva. Minden munkafolyamat külön tartályban történik, így a különféle értékeket (szint, hőmérséklet, vezetőképesség, stb.) külön-külön monitorozni kell, csak úgy mint a töltést és a leeresztést.

Ipari épületekhezVegyiipari feldolgozásVegyipar

Fordított ozmózis (RO)

A fordított ozmozis (RO) egy fizikai eljárás az oldott anyagok szétválasztásához. Nyomás hatására a féligátersztő membránon átdiffundálnak a sók és ionok, melyek így az egyik odalon koncentrálódnak.

HűtőházaknakHűtésEnergiaiparTurizmus

Gázszolgáltatás I.

A magas nyomású távvezetékeken folyó gázt alkalmassá kell tenni a fogyasztó hálózatra való csatlakozásra…. Fordítsa le valaki

IrodaépületekhezLakóházakhozFűtésGázszolgáltatásEnergiaipar

Gázszolgáltatás II.

Házi bekötések és service lines közvetlenül csatlakoznak az elosztóhálózatra. A gáz áthalad mérőórákon és biztonsági szelepeken amíg a végfelhasználókhoz ér (lakó- és iapri épületek, irodák stb.), ahol jellemzően fűtési és kisebb ipari alkalmazásokra.

Ipari épületekhezIrodaépületekhezLégtisztításSzárításCsomagolóiparEnergiaipar

Gázszolgáltatás III.

A hatékony és eredményes gázszállításhoz, az előállítási és felhasználási hely között, kiterjedt és bonyolult eloszthálózat szükséges, mely mérete nem ritkán DN300 vagy afeletti.

HűtőházaknakIpari épületekhezFűtésGázszolgáltatásEnergiaiparÉpítőipar

Geotermikus rendszerek

A geotermikus alkalmazások a Föld hőjét használnálják fel melegvíz vagy fűtés előállítására. A föld alá tervezett vezetékek tervezett élettartama 100 év és a legszigorúbb előírásoknak is megfelel.

Ipari épületekhezIrodaépületekhezFűtésHűtésÉpítőiparKözműszolgáltatás

Higítás

A vegyszerek adagolása és/vagy hígítása speciális és biztonságos működést igényelnek. A megfelelő hígítás érdekében a vegyszerkoncentrátumok a legkisebb egységekben kerülnek adagolásra, akár a gerincvezetéken át történik, akár statikus keverőn kesresztül.

Ipari épületekhezVegyiipari feldolgozásÉlelmiszeriparVegyipar

Hűtőházak

A hűtőházak megkerülhetelen szerepet töltenek be az élelmiszereke frissenartásában. A hűtött élelmiszeket megbízhatóan, állandó hőmérsékleten kell tartani.

HűtőházaknakHűtésÉlelmiszeripar

Hűtőtornyok

A hűtőtornyok és hővisszanyerő rendszerek, a hűtőrendszerek energiaegyensúlyának kulcseleme.

EgyetemeknekIrodaépületekhezVegyiipari feldolgozásVízszolgáltatásKereskedelemVegyipar

Ioncserélő

Az ioncserélők elnyelik a vízben található nem kívánatos ionokat, jellemzően valamifeéle gyöngypolimerrel. Ezek a megkötött anyagokat a regenerálás során eltávoznak a rendszerből.

Ipari épületekhezIrodaépületekhezSzárításSzűrésEnergiaiparGyógyszeripar

Ipari hűtéstechnika

Az élelmiszerekhez hasonlóan, a gyógyszerek igen hőmérséklet-érzékeny termékek, melyeket ellenőrzütt és szabélyozott hőmérsékleten kell tárolni.

Uszodának, fürdőnekVegyiipari feldolgozásKereskedelem

Karbantartás/Javítás

A vízveszteség minimálisra csökkentése érdekében a sérült, vagy sziárgó vezetékeket azonnal javítani szükséges. A GF széleskörű javítási megoldásokat kínál.

HoteleknekIpari épületekhezKözmű hálózathozVízszolgáltatásÉpítőiparKözműszolgáltatás

Komforthűtés

A légkondícionálás a kényelem és az életminőség egy kulcstényezője. Létrehozhatzó mennyezeti hűtéssel, vagy aktív komponensekkel esetleg indukciósan. Mindegyik rendszer esetében a víz az energiahordozó.

Ipari épületekhezHűtésSzárításÉlelmiszeriparTurizmus

Lefejtő állomás

A lefejtő állomás kétfokozatú leállító funkcióval segít kiküszöbölni a túltöltést, vagy az alultöltést a vegyszeradagolás és vegyszer szállítási feladatok során.

Ipari épületekhezUszodának, fürdőnekVegyiipari feldolgozásVízkezelésÉlelmiszeriparEnergiaiparGyógyszeriparVegyipar

Légtisztítás

A különféle gázokat az atmoszférába engedés előtt tisztítani szükséges. A szennyezett gáz belép a mosóba, ahol folyamatos tisztítást követően tisztán távozhat a környezetbe.

HoteleknekIrodaépületekhezGázszolgáltatásSzűrésGyógyszeriparKözműszolgáltatás

Másodlagos hűtőrendszerek

A másodlagos hűtőrendszerek, melyek valamilyen sóoldatot használnak hűtőközegként, nagyon jó hatásfokkal működnek ebben a hőmérséklettartományban. A megfelelő hűtés alkalmazásával növelhető a romlandó áruk tárolhatósága.

LakóházakhozUszodának, fürdőnekVízkezelésVízszolgáltatásGyógyszeriparTurizmus

Pékségek hűtése

A sütési eljárások igen hőmérsékletérzékeny folyamatok. Hűtött vizet és glikolos oldatokat kell szállítani ezekben az üzemekben hatékonyan, pontosan és legfőképp biztonságosan.

EgyetemeknekFűtésCsomagolóipar

Pincészetek hűtése

A bor előállítása során a megfelelően hőmérsékletszabályzott környezet és folyamat kiemelkedően fontos a bortermelés hatékonysága és a bor minősége szempontjából.

KórházaknakSzűrésVegyiipari feldolgozásKereskedelemTurizmus

Semlegesítés

Sok vízkezelési folyamat során adott pH értékű vizet kell előállítani. Példaképp: a szennyvizet semlegesíteni szükséges mielőtt szennyvízkezelésbe kerül.

Ipari épületekhezSűtésÉpítőipar

Sörfőzdék

A sörfőzdékben sóoldatos hűtőrendszereket haqsználnak a fermentálási eljárások temperálásához, valamint a tárolt anyagok megfelelő hőmérsékletének biztosításához.

LakóházakhozLégtisztításÉpítőipar

Sprinkler rendszer

Tűzvédelem alapja a biztos vízellátó rendszer, mely megfelelő nyomású és áralmlási sebességű vizet biztosít a sprinkler rendszerek működéséhez. A temperöntvény idomok tökéletesen alkalmasak a különböző oltórendszerekhez, melyek 160 éve a GF sikertermékei.

Ipari épületekhezSűtésSzárításÉlelmiszeriparGyógyszeripar

Sűrített levegő

A préslég egy fontos energiaforrás ipari alkalmazások során. A kompresszor által előállított túlnyomásnak egyenletesnek, a csőrendszernek pedig abszolút szivárgásmentesnek, hogy megelőzhető legyen a nyomásvesztés.

HoteleknekIrodaépületekhezHűtésSűtésÉlelmiszeriparGyógyszeripar

Szennyvízkezelés

Amikor mérgező vagy agresszív anyagok ipari felhasználása során, a kelwetkező hulladék biztonságos kezelése ugyanolyan fontos kell legyen, mint maga a feldolgozás.

LakóházakhozSűtésGyógyszeripar

Szénsavas italok hűtése

Az ásványvizek és üdítők buborékjainak és a karakteres ízének titka a CO2 és víz kapcsolatában rejlik. Ha a vízben CO2-t oldunk, szénsav keletkezik. A hűtés a palackozási eljárás egy igen fontos része.

HűtőházaknakSűtésKereskedelem

Tartály technika

A különféle közegeket tartalmazó tartályok töltésére és leeresztésére sokféle és változatos megoldások állnak rendelkezésünkre.

Ipari épületekhezHűtésÉpítőipar

Technológiai hűtés

A közeghűtés, alkatrész vagy szerszámhűtés, esetleg teljes rendszerek hűtés sok-sok ipari folyamat esetén alapvető szükséglet. Ezeket az elemeket direkt hűtéssel vagy másodlagosan is lehet hűteni, mely az egész feldolgozási környezetet is hűti.

Ipari épületekhezHűtésCsomagolóiparÉlelmiszeriparGyógyszeripar

Tejtermékek hűtése

A tejiparnak számos előírása van az alkalmazható hűtésre. Ez egyik ilyen szabvány, hogy a tejet, lemezes hőcserélővel kell hűteni.

Élelmiszer boltokHűtőházaknakSzupermarketekHűtésÉlelmiszeriparKereskedelem

Tűzvédelem

Tűz esetén a megfelelő oltóvíz biztosítása, akár földalatti tüzivíz, akár sprikler rendszerről beszélünk, létfontosságú a vészhelyzet kezeléséhez. A rendszer megfelelő üzemeléséhez megfelelő nyomás és áramlási sebesség szükséges.

Ipari épületekhezIrodaépületekhezTűzvédelemÉpítőiparKözműszolgáltatás

Ultratiszta víz

A végfelhasználói vízigények közül kiemelkedik a Ultratiszta (UP) víz, melyre vonatkozó előírások a legszigorúbbak a tartalmazott részecskék számára-, a rendszer tisztaságára és a minőségbiztosításra vonatkozóan.

KórházaknakTűzvédelemÉpítőipar

Uszodatechnika

A különféle fürdők, víziparkok nagy élvezeti értékkel rendelkező és népszerű pihenési elfoglaltság. A vendégek biztonságának és a folyamtosan fertőtlenítés biztosítása érdekében, folyamatos magas vízminőséget kell garantálni.

KórházaknakSűtésEnergiaiparKereskedelem

Vákuum vezetékek

Sok ipari alkalmazáshoz, mint pl. szárításhoz, bevonatoláshoz, lepárláshoz, párologtatáshoz szükséges vákuum létrehozása, különböző minőségben.

LakóházakhozVegyiipari feldolgozásEnergiaiparVegyipar

Vegyszeradagolás I.

Olyan alkalmazásoknál, ahol többféle vegyszert kell keverni, elengedhetetlen a költséghatákony adagolás a keverési folyamat során. Az összes vegyszeradagoló vezetékhez kapcsolódik egy működtetett szerelvény és áramlásmérő, mindegyik egy vezérlőhöz kötve.

HoteleknekFűtésÉpítőipar

Vegyszeradagolás II.

Vegyszerek keverése arányszabályozóval egy biztos és rendkívül költséghatékony megoldás. Az arányszabályozók képesek a beálított értéket tartani, akkor is ha a mennyiségek változnak.

IrodaépületekhezFűtésKözműszolgáltatás

Vegyszerszállítás

vegyszerek szállítása a tárolóhely és felhasználás helye között. Az adott vegyszer kémiai tulajdonásgai alapján kell kiválasztani a rendszereket

Ipari épületekhezLakóházakhozLégtisztításTűzvédelemEnergiaiparKözműszolgáltatás

Vízkezelés

A klasszikus szűrés nyomás alatt lévő vizet juttat át valamilyen szűrőrétegen, ami felfogja szennyező részecskéket. A többrétegű szűrésnél hidroantracitot vagy kavicságyat használnak, a homok mellett, hogy a 10-15 μm méretű részecskéket kiszűrje a vízből.

EgyetemeknekLégtisztításKereskedelem

Vízszolgáltatás I.

Az elosztóhálózatok jellmezően DN50 (d63)

KórházaknakSzárításEnergiaiparKereskedelem

Vízszolgáltatás II.

A vízhiány egyre inkább növekvő probléma több országot szembesül vele. Napjainkban az ivóvíz előállítása és biztosítása az egyik legnagyobb probléma a vízművek számára, és lesz is a jövőben.

KórházaknakSzűrésÉpítőipar

Vízszolgáltatás III.

A hatékony és eredményes vízszállításhoz, az előállítási és felhasználási hely között, kiterjedt és bonyolult eloszthálózat szükséges, mely mérete nem ritkán DN300 vagy afeletti. Jellemzően 6 baron üzemelnek ezek a rendszerek, amely akár 25 bart is elérhet.

EgyetemeknekTűzvédelemTurizmus

Vízszolgáltatás IV.

A vízelosztórendszerek a regionális hálózatból a különböző lakossági-, ipari-, közösségi végfelhasználókhoz jut. A víz útja során mérőórákon fut keresztül, akár épöleten belül vagy kívül.

IrodaépületekhezTűzvédelemKereskedelem

Víztisztító rendszerek

A vízkezelő rendszerek megfelelő minőségű ivóvizet, uszodavizet biztosítanak.

HűtőházaknakFűtésGyógyszeripar

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás